توانا
خانه / بادام زمینی / فروش ویژه بدون واسطه بادام زمینی و فندق خام درجه یک

فروش ویژه بدون واسطه بادام زمینی و فندق خام درجه یک

فروش بدون واسطه بادام زمینی و فندق تازه با بهترین کیفیت در این مرکز به صورت عمده انجام می شود. درست است که در سال های اخیر نرح محصولات متفاوت از جمله خشکباری مانند پسته، فندق، بادام و غیره با نوسانات بسیار زیادی همراه بوده است. اما هنوز هم مراکزی وجود دارند که انواع خشکبار را با قیمت های استاندارد و مقرون به صرفه عرضه کنند.

فروش ویژه بدون واسطه بادام زمینی و فندق خام درجه یک

آیا از انواع بادام زمینی در کشور مطلع هستید؟

آیا از انواع بادام زمینی در کشور مطلع هستید؟بادام زمینی جزء خوشمزه ترین انواع خشکبار است که طرفداران زیادی دارد. اصل این گیاه متعلق به کشور برزیل است که از آنجا به سایر کشورهای جهان انتقال یافته، بهترین مکان برای کشت بادام زمینی مناطق گرمسیری است. یکسال زمان برای رشد گیاه بادام زمینی و بهره وری از آن کافیست.

میوه گیاه بادام زمینی اندکی شبیه پیله کرم ابریشم است با تفاوت هایی رنگی، طولی و ضخامت پوسته ای که البته فقط از لحاظ ظاهری این شباهت ها وجود دارد و در اصل این دو محصول با هم متفاوتند. بعد از شکسته شدن رویه میوه بادام زمینی به دانه آن می رسیم که پوسته بسیار نازک قرمز رنگی آن را احاطه کرده است. از انواع بادام زمینی می توان به چهار گونه محبوب در ایران اشاره کرد که عبارتند از:

  • بادام زمینی اسپانیایی
  • بادام زمینی رونده
  • بادام زمینی ویرجینیا
  • بادام زمینی والسینا

این چهار نوع از جمله محبوبترین و پرطرفدارترین بادام زمینی هستند اما نوع دیگری از بادام زمینی به نام تنسی وجود دارد که در انواع قرمز و سفید به بازار فروش عرضه می شود. انواع بادام زمینی بر اساس طعم، سایز، میزان روغنی که دارد و کاربردهایشان طبقه بندی می شود.

حجم زیادی از بادام زمینی ویرجینیا و مقدار کمی از گونه های والسینا به علت درشتی دانه ها و ظاهر جذابشان با پوسته داد و ستد می شوند، برای تهیه خمیر بادام زمینی از گونه بادام زمینی رونده و در نهایت بادام زمینی اسپانیایی به علت مغز شور و شیرینش مورد توجه قرار گرفته است.

کاربردهای دیگر بادام زمینی به غیر از مصارف خوراکی

شاید به این فکر کرده باشید که محصولاتی مانند بادام زمینی فقط مصرف خوراکی دارند. این فرضیه کاملا اشتباهه است، زیرا بادام زمینی یک موهبت الهی است که نه تنها از جزء جزء میوه آن می توان استفاده کرد بلکه گیاه بادام زمینی نیز کاربرد های فراوان دارد. به جز بادام زمینی هایی که مصارف خوراکی دارند سایر این محصولات که شامل انواع بادام زمینی های نامرغوب نمی باشند در تولید روغن بادام زمینی ، دانه بادام و همچنین تهیه علوفه مورد استفاده قرار می گیرند. اما بهتر است کمی بررسی را جزئی تر کنیم. کاربرد های روغن بادام زمینی که یکی از بهترین فرآورده های این محصول ارزشمند است عبارتند از:

  • در تولید لاک، الکل، رنگهای روغنی
  • جلادهنده لوازم منزل و تولید روغنهای روان کننده
  • چرم لباس
  • تولید بعضی از صابونها و همچنین در تهیه محصولات آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • برخی از حشره کشها و نیترو گلیسیرین از روغن بادام زمینی تهیه می شود
  • از قسمت های پروتئینی روغن بادام زمینی برای ساخت برخی از فیبرهای نساجی استفاده می شود.

همانطور که مورد بحث واقع شد کاربرد های بادام زمینی و اجزای تشکیل دهنده آن بسیار زیاد است یکی دیگر از بخش های این مجموعه پوسته بادام زمینی است که آن هم کاربردهای قابل توجهی دارد در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم:

  • در تولید پلاستیک و انواع لوازم پلاستیکی
  • تولید تخته دیواری
  • تولید انواع ساینده ها و سوخت های متفاوت
  • تولید مواد لعاب دار از جمله انواع چسب
  • ساخت سلولز که کاربرد بسیار گسترده ای در تولید ابریشم مصنوعی و کاغذ دارد

نه تنها دانه و میوه بادام زمینی مصارف زیاد خوراکی و غیر خوراکی دارد بلکه گیاه آن نیز به عنوان علوفه حیوانات مورد استفاده قرار می گیرد. جالب است بدانید که نه تنها خود روغن بادام زمینی مصارف بسیار زیادی دارد بلکه از پردازش این روغن نیز غذای حیوانات و کود تهیه می کنند.

آستانه اشرفیه معدن بادام زمینی ایران

آستانه اشرفیه معدن بادام زمینی ایرانبادام زمینی محصولی خارجی است که از آمریکای جنوبی و کشور برزیل به سایر نقاط دنیا صادر شده است. ما ایرانی ها که علاقه بسیار زیادی به محصولات دارای مغز داریم همه ساله حجم انبوهی از آن را تولید کرده و در بازارهای داخلی و خارجی عرضه می کنیم.

آیا درست است که حجم انبوهی از بادام زمینی کشور توسط شهرستانی کوچک در شمال ایران تولید می شود؟ اگر ظرفیت های بسیار بالای کشور را دست کم نگیریم متوجه می شویم که برخی از استان های و حتی شهرستان های کوچک کشور در زمینه های تولید محصولات ارزشمند کشاورزی پیشرفت قابل ملاحظه ای کرده اند.

آستانه اشرفیه نمونه بارز این پیشرفت است، این شهرستان کوچک در استان گیلان بیش از ۸۰ درصد نیاز کشور را در زمینه بادام زمینی تامین می کند. مرغوبترین و باکیفیت ترین بادام زمینی ایران را در بیش از دو هزار هکتار زمین های آستانه اشرفیه کشت می کنند.

بادام زمینی مهمترین محصول کشت شده در آستانه اشرفیه می باشد که مرغوبیت بی نظیری دارد، خاک حاصلخیز که سرشار از رسوبات سفید رود است دلیل اصلی سطح کیفی این محصولات است.

بادام زمینی بوته ای یکساله است که در اوایل اردیبهشت ها تا اواخر خرداد ماه کشت آن آغاز شده و زمان برداشتش از نیمه شهریور سال بعد تا اواخر مهرماه ادامه دارد. اگر در فصل های کاشت بادام زمینی وارد آستانه اشرفیه شوید می بینید که اکثر مردم در باغات این شهرستان کوچک مشغول فعالیت می باشند و همچنین آخر تابستان که زمان برداشت بادام زمینی و فرآوری آن به صورت نمکی و برشته است. بادام زمینی هایی که در مزارع مرطوب رشد می کنند بهترین کیفیت را دارند و از هر بوته گیاه بادام می توان بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ گرم بادام زمینی برداشت کرد. در طبقه بندی کیفیت بادام زمینی آستانه اشرفیه رتبه اول را دارد و رتبه دوم متعلق به دشت مغان در استان اردبیل است.

شاید تصور کنید که طعم بادام زمینی تازه برداشت شده بسیار خوب است، این فکر اشتباه است زیرا بادام زمینی تازه طعم بسیار تلخی دارد به همین دلیل آن را به روش های مختلف فرآوری کرده و سپس به بازار مصرف عرضه می کنند. بزرگترین کشورهای صادر کننده بادام زمینی در جهان به ترتیب عبارتند از:

  • کشور چین
  • کشور آرژانتین
  • کشور هلند

جالب است بدانید که بیش از ۳۷ درصد تولید بادام زمینی در جهان مختص چهار استان چین است که به طور کلی هشت درصد سهم صادرات جهانی را به خود اختصاص داده است.

استفاده از بادام زمینی و فندق در طب سنتی

درست است که شکلات و انواع شیرینی های متنوع روی میز پذیرایی گل سرسبد مجالس است اما باید دانست که خوردن بیش از حد آنها نه تنها فایده ای برای بدن ندارد بلکه عامل بسیاری از بیماریهاست. این در حالیست که آجیل و مواد تشکیل دهنده آن که شامل انواع بادام زمینی، پسته، فندق و سایر مخلفات می شوند، فواید بسیار زیادی برای بدن دارند. در اینجا به توضیح فواید دو مورد از این مجموعه یعنی بادام زمینی و فندق در طب سنتی می پردازیم. در ابتدا بهتر است خواص دارویی و ارزش غذایی بادام زمینی را از نظر طب سنتی بررسی کنیم:

  • بادام زمینی تقویت کننده قوی طحال و ریه می باشد
  • سینه را نرم می کند
  • به مادران شیرده توصیه می شود زیرا میزان شیر را افزایش می دهد.
  • کاهنده کلسترول خون
  • بسیار مقوی است و ضعف اندام های بدن را کاهش می دهد
  • برطرف کننده درد معده و دستگاه گوارش
  • ملین است و همچنین به هضم غذا کمک می کند.

و اما خواص دارویی و فواید فندق تازه در کتاب های طب سنتی چیست؟

  • بهبود عملکرد سیستم های عصبی فعال در مغز
  • به دلیل وجود املاح معدن مانند فسفر، مس و ید به افرادی که از مشکلات تیروئیدی رنج می برند توصیه می شود
  • کمک به درمان و بهبود بیماری زخم معده
  • برطرف کننده عفونت های که در بدن وجود دارد
  • تصفیه کننده خون
  • مصرف آن برای افراد چاق بی ضرر است.

مزایای کاشت بادام زمینی در فضای بسته

مزایای کاشت بادام زمینی در فضای بستهبادام زمینی گیاهی گرمسیری است یعنی در مناطقی که آب و هوای گرم و مرطوب دارد رشد می کند. برای اینکه به بلوغ بزند و میوه مرغوبی بدهد باید ۳ تا چهار ماه از سرما دور بماند علت اصلی این امر نیز فصل رشد طولانی آن می باشد.

برای افرادی که در مناطق سرد و کوهستانی زندگی می کنند کاشت بادام زمینی در محیطی سر بسته توصیه می شود. از جمله مزیت های بادام زمینی همین قابلیت کاشت آن در فضای سر بسته است. با وجود این توانایی کشاورزان و افراد علاقه مندی که در استانهای سردسیر کشور زندگی می کنند می توانند با روش های و اطلاعات علمی این گیاه را پرورش دهند.

اما الزاماتی که برای کاشت بادام زمینی باید رعایت شوند عبارتند از:

  • دانه بادام زمینی در هنگام خرید باید حتما در پوسته باشد، زیرا در غیر این صورت خشک شده و قابلیت رشد ندارد.
  • هرگز و به هیچ عنوان برای کاشت از بادام زمینی بو داده استفاده نکنید.
  • خاک باید حتما قبل از کاشت دانه مرطوب باشد.
  • اگر کاشت در گلدان یا ظروف پلاستیکی انجام می شود باید حتما از تمیز بودن ظرفها مطمئن شوید.
  • به پوسته رویی بادام زمینی آسیبی وارد نکنید. اگر پوسته حذف شود ممکن است دانه جوانه نزند.
  • اگر در مزرعه کار می کنید دانه را در پنج سانتی متری زمین دفن کرده و فاصله هر کدام را بیست سانتی متر اندازه گیری کنید
  • بادام زمینی در خاک گرم بسیار خوب رشد می کند.

مصارف صنعتی و داروئی فندق در کشور

فندق از مغزهای بسیار خوشمزه است که علاوه بر طعم بی نظیرش فواید بیشماری صنعتی و دارویی نیز دارد. ارزش غذایی دانه های فندق بسیار زیاد است، مغز فندق منبع بسیار غنی انواع ویتامین ها، پروتئین ها، مواد آلی و معدنی، فیبرها و در نهایت چربی های سالم می باشد. از جمله فرآورده های بسیار مهم و کاربردی فندق، روغن فندق است که در مصارف صنعتی و دارویی مورد استفاده فراوان قرار می گیرد.

جلوگیری از بروز بیماری های متعدد و تغذیه بدن جایگاه ویژه ای به این دانه خاص داده است. به طوری که مصرف بین بیست و پنج تا سی گرم آن می تواند مانع از بروز بیماری های قلبی و عروقی و علاوه بر آن پیشگیری جدی از سرطان های مزمن شود.

برای کسانی که علاقه زیادی به کمک کردن وزن دارند خوردن فندق یک پیشنهاد ارزنده است، فیبر بالای این مغزها باعث احساس طولانی مدت سیری در شخص شده و برای جلوگیری از پرخوری توصیه می شود.

مصارف صنعتی فندق که بیشتر آن مربوط به روغن آن است به شرح زیر می باشد:

  • استفاده در صنایع دارو سازی و تولید داروهای گیاهی و طبی
  • استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی که در نهایت به تولید انواع لوازم آرایش منجر می شود
  • استفاده از آن برای ماساژ اندام های عضلانی مانند صورت، دست ها و پاها
  • مصارف خانگی و کمک به پخت و همچنین طعم دهی انواع غذاها

امروزه ثابت شده که روغن فندق برای رویش و تقویت مو، ابرو و مژه بسیار مفید و کاربردی است. آشنایی با خواص فندق و فرآورده های ناشی از آن کمک فراوانی به کشاورز برای فروش محصولش و خریدار برای استفاده مناسب از آن می کند.

آشنایی با خواص غذایی و دارویی فندق

آشنایی با خواص غذایی و دارویی فندقمزایای کاشت فندق و بهره وری از آن به میزان شناخت مردم در این زمینه، مشخصات و ویژگی های خاص آن می رسد. اغلب مردم فقط بخاطر طعم فوق العاده این نوع از محصولات آن را خریداری کرده و مصرف می کنند و اکثرن نیز حجم بیشتر پول خود را صرف خرید داروهای شیمیایی و یا مواد غذایی و فست فودهای کم ارزش می نمایند. اما اگر با خواص و ویژگی های منحصر به فرد فندق آشنا نیستید پس بهتر است اندکی مطالعه نمایید. در اینجا به برخی از بهترین خواص مغز فندق می پردازیم:

  • کمک کننده به بافت های استخوانی: افرادی که علاقه زیادی به خوردن مواد لبنی مانند شیر و ماست ندارد می توانند با خوردن مغز فندق کلسیم لازم را به استخوانهایشان برسانند.
  • تقویت کننده مغز: ویتامینی های موجود در مغز فندق از جمله E و انواع ویتامین B به سلامت مغز کمک قابل توجهی می کند و استرس و اضطراب را به شدت کاهش می دهد.
  • ضد سرطان: پیشگیری از سرطان های سینه و پروستات به دلیل وجود ماده ای به نام بتاسیتوسترول
  • مناسب برای زنان باردار و شیرده: سطح بالای فولات در مغز فندق کمک قابل توجهی به جنین می کند و همچنین ویتامین های دیگر موجود در آن به غدد شیردهی کمک می کند.
  • پشتیبانی از پوست و جلوگیری از پیری آن: ویتامین ای موجود در فندق و روغن آن بافت های آسیب دیده پوستی را معالجه کرده و ترکیب آن با جوانه گندم چین و چروکهای پوستی را کاهش می دهد.
  • تضمین کننده سلامت قلب: روغن موجود در فندق کلسترول خون را پایین می آورد و ویتامین های موجود در آن قدرت ماهیچه های قلبی را زیاد می کند.
  • درمان و پیشگیری از بیماری های کبدی
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هادی توانا
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09118435216
پست الکترونیکی: haditavana1982@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش ويژه درشت ترین بادام زمینی و فندق در جدیدترین بسته بندی ها

بادام زمینی و فندق از جمله در خانواده آجیل قرار دارند و مغزیجات مقوی و مفید هستند که مورد خرید و فروش زیادی قرار می گیرند. در بازار این محصولات را می توان با پو

پاسخی بگذارید