توانا
خانه / بادام زمینی و فندق / فروش ویژه بادام زمینی و فندق باکیفیت به صورت عمده

فروش ویژه بادام زمینی و فندق باکیفیت به صورت عمده

با پیشرفت علم و دانش توجه همه افراد نسبت به مواد غذایی افزایش یافت. بادام زمینی و فندق یکی از مفیدترین میوه هایی هستند که جزو پرفروش ترین مواد خوراکی در سطح جهان شناخته می شوند. فروش بادام زمینی و فندق به صورت عمده با قیمت های متفاوتی در بسیاری از مناطق صورت می گیرد.

فروش ویژه بادام زمینی و فندق باکیفیت به صورت عمده

مغز فندق گزینه مناسب یرای افزایش وزن کودکان

مغز فندق گزینه مناسب یرای افزایش وزن کودکانامروزه تاثیر مثبت مصرف مواد غذایی و خوراکی بر سلامت عمومی بدن، برای همه افراد به اثبات رسیده است؛ بنابراین همه آن ها به دنبال یافتن یک تغذیه متعادل می باشند که همه نیاز هایشان را به املاح و مواد مغذی تامین سازد و دیگر نیازی به دارو ها و مواد شیمیایی نداشته باشند.

یک گروه مهم از مواد خوراکی، آجیل و انواع مغز میوه ها است که یکی از پرطرفدار ترین آنها، فندق است.

فندق میوه ای کروی شکل با پوست نسبتا سفت است که مغز آن طعم فوق العاده ای دارد؛ علاوه بر طعم و بوی خوبی که این محصول دارد می توان به خواص دارویی و درمانی آن هم اشاره کرد.

همان گونه که می دانید مهم ترین و تاثیرگذار ترین دوران زندگی، کودکی است؛ چون این دوران پایه گذار دیگر مراحل زندگی می باشد.

کودک نیاز های تغذیه ای زیادی دارد که حتما باید به درستی رفع شوند وگرنه در آینده عواقب سختی گریبان وی را خواهند گرفت.

کودکان حدودا تا سن ۶ ماهگی غیر از شیر مادر نباید چیز دیگری مصرف کنند، اما از آن به بعد باید با دادن انواع مواد مغذی، از سلامت بدن وی محافظت کنیم که فندق یکی از مفید ترین مواد توصیه شده توسط متخصصان است؛ این ماده را می توان به شکل پودر درآورد و به همراه شیر، خامه و… به فرزند خود داد.

فندق با داشتن انواع ویتامین ها، املاح، پروتئین، کالری و… تاثیر بسزایی را در سلامت کودکان ایفا می کند اما بارز ترین اثری که با چشم قابل مشاهده است، تغییرات در وزن آن ها است.

فندق برای افزایش وزن کودکانی که نمودار رشد آنها نرمال نیست، بسیار مناسب است.

این ماده با داشتن چربی های مفید، پروتئین و انواع ویتامین ها، نیاز های مختلف بدن کودکان را به درستی تامین می کند و آنها را از مصرف مواد غیر ضروری و تنقلات به شدت دور می سازد و باعث می شود افزایش وزن آنها کاذب نبوده و غیر قابل برگشت باشد و پروتئین موجود در آن موجب افزایش حجم ماهیچه هایشان گردد.

کودکان به علت تحرک زیادی که دارند، اگر تغذیه صحیحی نداشته باشند اغلب دچار کاهش وزن می شوند که فندق با داشتن کالری بالا و قندی که دارد، باعث جبران مواد از دست رفته طی فعالیت آن ها می شود و روند افزایشی وزن آنها را عملی می سازد، اما دقت کنید که این افزایش وزن به حدی نیست که آسیب زننده باشد چون فندق، علاوه بر املاح ذکر شده، دارای مقادیر زیادی فیبر است که کلسترول بدن را کاهش می دهد و در نتیجه وزن بدن را در حالت نرمالی تثبیت می کند؛ پس اگر نگران وزن کودکان خود هستید مصرف روزانه فندق را به صورت میان وعده به همراه شیر و یا دیگر مواد، فراموش نکنید چون این ماده به عنوان پر کالری ترین نوع آجیل به حساب می آید.

پوست بادام زمینی خام مناسب برای تقویت معده

بادام زمینی جزو مفیدترین موادی است که عده ای از افراد آن را جزو آجیل و برخی دیگر جزو دسته حبوبات طبقه بندی می کنند.

این ماده به اشکال مختلفی به مصرف می رسد مثلا: بادام زمینی خام، بو داده، پودر شده و…

خواصی که در بادام زمینی خام وجود دارد به علت های زیادی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم، در هیچ نوع دیگری از آن یافت نمی شود.

بارزترین فواید بادام زمینی خام، خود پوست آن است؛ در دیگر حالات مانند بوداده کردن، این پوست نابود می شود و دیگر نمی توان از خواص بی نظیرش بهره برد.

بسیاری از پزشکان و کارشناسان مصرف پوست بادام زمینی را برای افرادی که از ناراحتی های معده ای و گوارشی رنج می برند، توصیه می کنند؛ اما علت آن چیست؟

در واقع پوست بادام زمینی دارای مقادیر فراوانی فیبر می باشد که به هضم غذا کمک زیادی می کند و از باقی ماندن طولانی مدت آن در معده جلوگیری می نماید؛ در نتیجه باعث افزایش کارکرد و تقویت عضلات معده می گردد.

بادام زمینی از نظر طب سنتی طبع متعادل دارد و پوست آن از رطوبت معده جلوگیری می کند؛ علایم معده مرطوب شامل: احساس خیسی و رطوبت زیاد در دهان، پری معده، ترشح بزاق دهان به هنگام خواب و احساس سیری مفرط است.

در افرادی که دچار بیماری هایی مانند زخم معده، ورم معده، التهاب و رفلاکس هستند با کاهش دادن و مهار کردن اسید معده، علایم بیماری را ( درد معده، سوزش، آروغ زدن و… ) به شدت کاهش می دهد.

پس اگر به دنبال راهی برای سلامتی خود هستید از مصرف این ماده شگفت انگیز غافل نشوید.

خواص باور نکردنی بادام زمینی و فندق تازه

خواص باور نکردنی بادام زمینی و فندق تازهامروزه آجیل و انواع تنقلات جزو ارکان مهم پذیرایی در مهمانی ها هستند؛ تنقلات نه تنها فوایدی برای بدن ندارند بلکه موجب بروز انواع بیماری و چاقی مفرط می گردند؛ اما برخلاف آن، آجیل و مواد تشکیل دهنده آن مفیدترین خوراکی هایی هستند که می توان برای مهمانی ها خصوصا در ایام عید، مصرف روزانه، پخت و پز و… به کار برد؛ از خوش طعم ترین و پرفروش ترین آن ها می توان به بادام زمینی و فندق اشاره کرد که با داشتن فواید و کاربرد های زیادی که دارند صدرنشین فروش محصولات خوراکی شده اند.

در این جا به بررسی برخی خواص بادام زمینی و فندق تازه می پردازیم، به امید آن که مفید واقع گردند.

این مواد ممکن است به طرق مختلفی مورد استفاده قرار گیرند مثلا: در برخی فروشگاه ها آجیل بوداده را به فروش می رسانند که متاسفانه متقاضیان بسیار زیادی هم دارد در حالی که برخی افراد ترجیح می دهند این مواد را به صورت خام به مصرف برسانند.

اما فرق بادام زمینی و فندق تازه و بوداده در چیست؟ آجیل تازه چه خواصی دارد؟

۱) اولین تفاوت آن ها در طعم و مزه ای است که دارند.

آجیل تازه و خام به همان صورتی که برداشت می شود بدون افزودن هیچ گونه ماده ای، به همان شکل اولیه به مصرف می رسد؛ اما انواع بوداده آن ها علاوه بر حرارت زیادی که می بینند ممکن است برای زیبا تر شدن طعم و رنگشان، نمک و انواع مواد افزونی و رنگ خوراکی به آنها زده شود که قطعا از کیفیت اولیه محصول بسیار کاسته خواهد شد.

۲) بادام زمینی و فندق خام دارای انواع ویتامین ها، املاح، پروتئین، آنتی اکسیدان، آب و مواد معدنی است که طی بو دادن، مقدار زیادی از آن ها تلف می شود، خصوصا آنتی اکسیدان و ویتامین.

در نتیجه مصرف آجیل تازه به علت داشتن همه مواد لازم و ضروری برای بدن، از انواع بیماری ها پیش گیری می کند، سلامتی بدن را تامین می سازد، ریسک ابتلا به انواع سرطان ها را تخفیف می بخشد، از پیری پوست جلوگیری می کند و…

۳) آجیل تازه و خام به علت دارا بودن فیبر بالایی که در ساختارشان موجود است بسیاری از ناراحتی های گوارشی را بهبود می بخشند.

۴) آجیل تازه باعث کاهش وزن و چربی سوزی می گردد ولی انواع بوداده آن به علت اضافه کردن روغن زیاد به هنگام حرارت دیدن، نه تنها باعث چاقی می شود بلکه با داشتن ترکیبات ناسالمی که دارد بافت معده را تخریب می نماید.

۵) بادام زمینی و فندق تازه در بهبود عملکرد مغز بسیار موثر هستند.

۶) این مواد از تجمع چربی در عروق خونی جلوگیری کرده و در نتیجه احتمال ابتلا به DVT، آترواسکلروز، آریتمی قلبی و… را کم می کند.

۷) آجیل تازه با داشتن املاحی که دارد فشار خون را کاهش می دهد ولی انواع بوداده آن با داشتن نمک زیادی در بافتشان، فشار خون را افزایش داده و باعث هایپرتنشن می شوند.

تا جایی که امکان دارد این مواد را به صورت تازه و به شکل اولیه مصرف نمایید تا هیچ یک از خواص مفید آن ها را از دست ندهید.

فواید پوست قرمز بادام زمینی برای بدن

بادام زمینی جزو محصولاتی است که در طب سنتی خواص و فواید بسیاری را به پوست آن نسبت داده اند.

پوست قرمز بادام زمینی منبعی بسیار مهم و غنی از آنتی اکسیدان است، خصوصا آنتی پلی فنول که سلول ها را در برابر آسیب ناشی از رادیکال های آزاد حفظ می کند و از ایجاد انواع سرطان جلوگیری می نماید؛ پلی فنول به عنوان یک ترکیب گیاهی شناخته می شود که در مواد مختلفی وجود دارد؛ این آنتی اکسیدان دارای ۴ دسته است که شامل: ۱) فلاونوئید ۲) پلی فنولیک آمید ۳) فنولیک اسید ۴) سایر پلی فنول ها می باشد، که دسته سوم به وفور در بادام زمینی یافت می شود و باعث تقویت عملکرد مغز می گردد، التهاب را کاهش می دهد و احتمال ابتلا به انواع بیماری های روماتیسمی را به حداقل ممکن می رساند.

پوست قرمز این محصول، ماده ای مناسب برای خونسازی و افزایش سطح آهن است؛ در نتیجه در انواع اختلالات مربوط به گلبول های قرمز موثر است و ناهنجاری های مربوطه را درمان می سازد، هم چنین متعاقب آن منجر به افزایش سطح اکسیژن رسانی خون می شود و از سیانوز بافتی جلوگیری می کند.

پوست بادام زمینی باعث کاهش اسید معده می گردد و احتمال بروز زخم و التهاب را در این عضو کم می کند و با فیبر زیادی که دارد باکتری مفید روده را تغذیه می کند، باعث بهبود عملکرد آن ها و افزایش حرکات دودی روده می گردد و از انواع سرطان و یبوست جلوگیری می نماید.

تحقیقات نشان داده است که میزان مواد مغذی در پوست بادام زمینی بسیار بیش تر از خود این محصول است.

بادام زمینی یک مغز کوچک با دنیایی از خاصیت

بادام زمینی یک مغز کوچک با دنیایی از خاصیتخاصیت بادام زمینی به حدی زیاد است که نمی توان در این مطلب به طور کامل همه آن ها را ذکر کرد اما سعی می کنیم به طور کلی تعدادی از آن ها را شرح دهیم تا پی ببرید که این ماده با داشتن ظاهر کوچکی که دارد، دنیایی از خواص را در خود جای داده است.

خواص بادام زمینی: ۱) این محصول منبع غنی از انواع ویتامین ها شامل B، D، C و E می باشد که هر کدام از آنها دارای فواید جداگانه ای هستند و بر ارگان های مختلفی از بدن تاثیر می گذارند.

مثلا ویتامین C بر حالت عمومی بدن موثر است و میزان ضعف و کسالت را به شدت کاهش می دهد، بر حفظ سلامتی پوست تاثیر می گذارد، میزان ابتلا به اسکوبرت، دیابت و فشار خون را به شدت کم می کند و سیستم دفاعی بدن را در مقابل انواع میکروب ها و ویروس ها تقویت می بخشد.

ویتامین D با تاثیراتی که دارد باعث افزایش میزان کلسیم در استخوان و کاهش رسوب آن در خون می گردد، در نتیجه در استخوان سازی و استحکام آن نقش بسزایی ایفا می کند.

ویتامین E از رشد و تکثیر سلول های سرطانی جلوگیری می کند، حالات و هورمون های زنانه و مردانه را کنترل می کند و مانع از یائسگی زودرس و عقیم شدن مردان می گردد.

ویتامین B برای رفع ترک لب و دهان، ورم و زخم معده، کم خونی، پیری پوست و… استفاده می شود.

۲) بادام زمینی منبع مهمی از املاح است که نقش حیاتی را برای بدن ایفا می کنند. مثلا: کلسیم ( موثر در استخوان سازی )، فسفر ( بهبود عملکرد و رشد سلول های مغزی خصوصا در کودکان )، آهن ( موثر در انواع کم خونی )، سدیم ( تنظیم میزان آب و املاح )، پتاسیم ( بیشترین ماده موجود در بادام زمینی است، در اعمال سلولی دخیل بوده و موجب افزایش شادابی و کاهش خشم و عصبانیت و کنترل فشار خون می گردد. )

۳) این محصول با داشتن مقادیر نسبتا مناسبی از آب، باعث حفظ تعادل مایعات بدن و ایجاد سرزندگی و نشاط پوست می شود.

۴) مواد نشاسته ای موجود در بادام زمینی باعث توجه بیش تر ورزشکاران به این محصول شده است؛ چون دریافت کالری از این مواد بسیار آسان است و در نتیجه کربوهیدرات حاصل از آن ها به صورت گلیکوژن در عضلات ذخیره می شود و باعث افزایش حجم و هایپرتروفی آن ها می گردد.

۵) پروتئین و اسید آمینه موجود در بادام زمینی باعث افزایش توده عضلانی بدن و استحکام آن ها می شود، به علاوه اشتهای مفرط را کم می کند و چربی های مضر را نابود می سازد، سوخت و ساز بدن را شدت می بخشد و به ترمیم دوباره بافتی کمک شایانی می کند.

۶) بادام زمینی و محصولات روغنی حاصل از آن در سلامت پوست و زیبایی چهره تاثیر بسیار مفیدی دارند و با داشتن املاح و ویتامین های ضروری منجر به حفظ لطافت، شادابی، رطوبت و کاهش چین و چروک می گردد.

۷) این ماده با کاهش دادن فشار و چربی خون در حفظ سلامت قلب بسیار موثر است.

۸) فاقد کالری و چربی های مضر اشباع شده است.

۹) بادام زمینی با خواصی که دارد بر رشد و فعالیت سلول های مغزی تاثیر می گذارد و مانع از آلزایمر و انواع افسردگی می گردد.

این موارد فقط بخش جزئی از خواص این ریز دانه مفید بود.

بادام زمینی و فندق میان وعده سالم برای سالمندان

هر چه سن افزایش می یابد، ریسک ابتلا به انواع بیماری های مزمن، بیش تر می شود.

تحقیقات نشان داده است، سالمندانی که در طول روز آجیل، خصوصا بادام زمینی و فندق، مصرف می کنند کمتر دچار مرگ می شوند؛ به همین علت یکی از مهمترین اصول در مراقب از سالمندان، رعایت رژیم غذایی صحیح و سرشار از میوه و آجیل است.

آجیل ها منابع غنی از چربی مفید، امگا ۳، ویتامین، پروتئین و… هستند. 

تاثیرات آجیل بر سالمندان: ۱) جلوگیری از دیابت نوع ۲ و یا کنترل آن از طریق کاهش دادن قند خون

۲) جلوگیری از افزایش وزن

۳) جلوگیری از التهاب مفاصل و درد ناشی از آن ها 

۴) کاهش ابتلا به آلزایمر و زوال عقل

۵) کاهش فشار خون 

۶) کاهش بیماری های قلبی و MI ( سکته قلبی )

به همین علت در پرستاری کردن از این افراد حتما مصرف آجیل را جزو اولویت هایتان قرار دهید.

فندق خوش طعم ترین مغز در تهیه انواع کیک

فندق خوش طعم ترین مغز در تهیه انواع کیکفندق، خوش طعم ترین انواع مغز، در پخت کیک و شیرینی است و امروزه شاهد تهیه انواع شکلات، نوتلا، شیرینی و… از این ماده خوش رنگ و خوش طعم هستیم.

کیک های فندقی که از ترکیب فندق با شکلات پخته می شوند، جزو پرفروش ترین انواع شیرینی ها می باشند و علاوه بر طعم و بوی خاصی که دارند، دارای رنگ بسیار جذاب و هوس برانگیزی هستند که خواه ناخواه افراد را به سمت خود جذب می کنند.

از فندق در کیک، هم برای تزئین استفاده می شود و هم ممکن است از شکلات آن و یا آرد تهیه شده از خود محصول، استفاده گردد.

پس اگر به دنبال ماده ای خوش طعم برای پخت کیک خود هستید، از فندق و ترکیبات آن غافل نشوید و حتما آن را امتحان کنید.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هادی توانا
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09118435216
پست الکترونیکی: haditavana1982@gmail.com

مطلب پیشنهادی

خرید آنلاین بهترین برند بادام زمینی و فندق درجه یک

آجیل و خشکبار از تنقلات محبوب و صد البته پر خاصیتی هستند که از دل طبیعیت برداشت شده و بر سر سفره و میز پذیرایی ایرانیان قرار داده می شوند، این محصولات تنوع بسیا

پاسخی بگذارید